Your address will show here +12 34 56 78
  • Text Hover

VERZEND- EN LEVERINGSBELEID

Bedenktijd/retour

Welkom bij onze webshop en tof dat je ons wilt supporten met je aankoop! Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@frontaalpodium.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@frontaalpodium.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Levertijd & verzendkosten

We zijn blij met je bestelling, dus doen we ook ons best om je order zo spoedig mogelijk op de bus te doen. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden.


De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
€2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 5,95 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-


Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Contact

Vragen, bekentenissen of verzoeken kun je sturen naar: info@frontaalpodium.com
De handelsnaam van ons bedrijf is: Stichting Frontaal Podium
Onze domeinnaam is: https://www.frontaalpodium.com
Ons vestigingsadres:
Agniesestraat 134
3032 TS Rotterdam
KVK: NL02INGB0006857884

Garantie

Is er iets mis met het product; neem contact op en stuur eventueel een foto mee. Dan lossen we het op en krijg je ook gewoon een vervangend product thuisgestuurd wanneer het vorige pakket niet te redden valt. De geldende termijn is 14 dagen, maar is erna iets aan de hand, stuur ons ook gewoon een mail.

Klachten

Voor al je klachten kun je bij ons terecht via info@frontaalpodium.com